Κυριακή 11 Μαρτίου 2012


Εκστρατεία συμπαράστασης στους απολυμένους της Κόκα Κόλα
Να ανοίξουν τα εργοστάσια της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας!
Απλά μαθήματα
διαδικτυακού ανορθοδόξου πολέμου
Tι Μαγκλάρας, τι Νταλάρας!
Ο Χαράλαμπος Ληξουριώτης είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διστόμου. Εξελέγη με 16 ψήφους υπέρ κλπ.,κλπ. Οι απολυμένοι της Κόκα Κόλα 3 Ε Θεσσαλονίκης και Πατρών του εύχονται τα καλύτερα στα νέα του καθήκοντα. Στο δήμαρχο τα δέοντα θα μεταφέρει ο Μανόλης Γλέζος.
Φάση πρώτη: Εντοπίζουμε το  στόχο
Φάση δεύτερη: Τον προσκαλούμε σε γεύμα
Τσοπανάκο της Αράχωβας  έχουμε γλέντι στο «Αρχοντικό της Φωτεινής» στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ευπρόσδεκτος και δια εκπροσώπου.

Ανοικτή επιστολή του
coca-cola-help-campaign.blogspot.com
στον Οργανισμό Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου

«Οι απολυμένοι στο εργοστάσιο της Κόκα Κόλα 3 Ε Θεσσαλονίκης συνεχίζουν την απεργιακή τους κινητοποίηση και εσείς εξακολουθείτε να δέχεστε χορηγίες από την πολυεθνική Τρία Έψιλον, η οποία προσπαθεί να κατοχυρώσει διαφημιστικά το «ανθρώπινό» της πρόσωπο στις νέες γενιές των Ελλήνων και Ελληνίδων, των καλύτερων πελατών της.
Ο αθλητισμός και δη το ποδόσφαιρο είναι ένα λαϊκό άθλημα και φορείς οι οποίοι επιτελούν ή θεωρούν ότι επιτελούν κοινωνικό, αθλητικό έργο θα πρέπει να εξετάζουν πότε, με ποιους και υπό ποίες συνθήκες συνεργάζονται. Είναι υποκριτικό και προσβλητικό προς την ελληνική κοινωνία να εμφανίζεται ως χορηγός σε αθλητικές εκδηλώσεις με παιδιά μια εταιρία η οποία τόσο σκανδαλωδώς περιφρονεί την καθημερινή αγωνία του ελληνικού λαού  και της ελληνικής οικογένειας για επιβίωση.
Καμία χορηγία, καμία διαφήμιση της Κόκα Κόλα, σε καμία δημόσια εκδήλωση, αν δεν ανοίξουν τα εργοστάσια στην Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα».
ΔΕ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΊΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ
ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
Αγαπητοί συμμαχητές και συμμαχήτριες,
λάτρεις του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού
διαβάστε για τα αθλητικά καμώματα της Κόκα Κόλα 3 Ε στη διεύθυνση
http: //www.acadimies.gr/site/article.php?ad=7168cid=21
και στείλτε μηνύματα διαμαρτυρίας στην υπεύθυνη επικοινωνίας Δώρα Ιωακειμίδου:
Όσοι έχετε πρόσβαση στους παλιούς διεθνείς ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στις Ακαδημίες διαμαρτυρηθείτε…. Σάββα Κωφίδη επειδή γνωρίζουμε την κοινωνική σου ευαισθησία… τώρα είναι  η σειρά των Θεσσαλονικιών παλαιών ποδοσφαιριστών ακτιβιστών να απαιτήσουν να απομακρυνθούν όλες οι χορηγίες της Κόκα Κόλα από τα ποδοσφαιρικά γεγονότα της χώρας μας. Έως να ανοίξει το εργοστάσιο και να γυρίσουν οι απεργοί στις δουλειές τους.

Για τη σχέση Κόκα Κόλα και ποδοσφαίρου θα επανέλθουμε λίαν συντόμως και με συγκεκριμένες προτάσεις αντίδρασης και αντίστασης ενάντια στα σχέδια της πολυεθνικής.
Τα καλύτερα έρχονται, γι΄ αυτό μετακομίζει ένα τμήμα της παραγωγής και διακίνησης ιδεών για τη φθορά του αντιπάλου σε άλλα λημέρια και με άλλα πρόσημα. Πάμε για ΡΟΚ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Σύντροφοι
λίγη προσπάθεια ακόμη δε θα έβλαπτε…
Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν… και οι «σύντροφοι»  στην κοσμάρα τους…  Διαβάζουμε από την  ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης για την απεργία στο εργοστάσιο της Coca Cola Θεσσαλονίκης: «Η απάντηση πρέπει να είναι αντίστοιχη με την εργοδοτική επίθεση: Με απεργιακή κλιμάκωση και συντονισμό μπορούμε να ματαιώσουμε τα σχέδια του Ομίλου. Να επιβάλλουμε να μείνει το εργοστάσιο ανοιχτό, ακόμα και με την εθνικοποίησή του [σ.σ.sic!] χωρίς αποζημίωση για τον Όμιλο και με έλεγχο από τους ίδιους τους εργαζόμενους. Για να πληρώσουν επιτέλους την κρίση αυτοί που τη δημιούργησαν, οι καπιταλιστές!».
Σε αναμονή της εργατικής Coca Cola, λοιπόν! Καλή η προσπάθεια, αλλά δεν αρκεί… χρειάζεται κάτι παραπάνω… εάν υπάρχει αληθινή πρόθεση για συμβολή στον αγώνα των εργαζομένων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου