Κυριακή 11 Μαρτίου 2012


ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ… Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟ
rock-against-coca-cola.blogspot.com

Η COCA COLA ΑΝΑΙΔΗΣ ΨΙΘΥΡΙΣΤΗΣ
Οι απεργοσπάστες διαδίδουν ότι λήγει η απεργία για να προωθήσουν την αμφιλεγόμενης γεύσεως βουλγάρικη κοκακόλα.
Οι απεργοσπάστες πωλητές της διαδίδουν συνεχώς ότι η απεργία θα λήξει. Αναφέρουν μάλιστα και ημερομηνίες στους ανυποψίαστους πελάτες τους. Κάτι σαν την συντέλεια του κόσμου. Έως τώρα έδωσαν δύο ημερομηνίας λήξης της απεργίας, αλλά οι απεργοί δεν λύγισαν.
Τώρα με αφορμή το Εθνικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων το Σάββατο 17 Μαρτίου διαδίδουν ότι θα λήξει η απεργία για να μπορέσουν να τροφοδοτήσουν τα βουλγάρικα προϊόντα με τον απεργοσπαστικό μηχανισμό της Κόκα Κόλα.
Οι ψίθυροι είναι χαλκευμένοι και εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Κόκα Κόλα, οι απεργοί έχουν αποφασίσει στη γενική τους συνέλευση τη συνέχιση της απεργίας έως ότου ανοίξει το εργοστάσιο και επιστρέψουν όλοι στις δουλειές τους. Οι απεργοί δε χαρίζουν ούτε μια θέση εργασίας στην εταιρία. Το εργοστάσιο θα μείνει στη Θεσσαλονίκη και θα λειτουργήσει με όλες τις γραμμές παραγωγής.
Εμείς στηρίζουμε αυτό τον αγώνα και απομονώνουμε τα παπαγαλάκια και τους ψιθυριστές της πολυεθνικής Κόκα Κόλα, η οποία έχει μετατρέψει το ψέμα σε επιστήμη.
Κάθε μορφή διαμαρτυρίας βοηθάει τον αγώνα των απεργών. Διαθέστε τη φαντασία σας, συζητείστε προτάσεις μέσα από την ιστοσελίδα μας, παρακολουθείστε τις δικές μας προτάσεις.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Να ένα καλό σύνθημα: ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. Δεν μπορούν να αποφασίζουν χωρίς εμάς. Εκδηλώστε την αντίδρασή σας: Σνομπάρετε όσους εξακολουθούν να καταναλώνουν προϊόντα της Κόκα Κόλα. Κάντε την αντίδραση ενάντια στην κοκακόλα trendy.
ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ… Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟ
rock-against-coca-cola.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου