Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012



Οι απεργοί καθηλώνουν
την Κόκα Κόλα στην Θεσσαλονίκη
Ούτε στο σπίτι των διευθυντών δεν μπορούν να πάνε νερό οι απεργοσπάστες. Υποδεικνύονται στην αστυνομία και ελέγχονται από το ΣΔΟΕ.Κωμικοτραγικές καταστάσεις με την κυρία Βράνη…
Τρίτη και 13 χθες και η γκαντεμιά (;) κτύπησε το διευθυντή της Κόκα Κόλα Τρία Έψιλον Θεσσαλονίκης Γιώργο Βράνη. Απεργιακή φρουρά εντόπισε αργά το μεσημέρι απεργοσπάστη, ο οποίος αφού διένειμε  παράνομα – τα παραστατικά ήταν παραποιημένα και επιλήφθηκε το ΣΔΟΕ-  προϊόντα της πολυεθνικής εταιρίας σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, προσπάθησε να μεταφέρει κατ΄ οίκον νερά στον Γιώργο Βράνη. Οι απεργοί κάλεσαν την αστυνομία η οποία κατέφθασε στην οικία του διευθυντικού στελέχους.
Στη θέα των αστυνομικών οργάνων η σύζυγος του διευθυντή – πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Βράνης απέφυγε να βγει και να παραλάβει τις φιάλες του νερού για να μην έλθει πρόσωπο με πρόσωπο  με τους απεργούς- αναφώνησε: «ά, μας τα φέρατε με συνοδεία!».
Στην αυστηρή όμως σύσταση του αστυνομικού οργάνου να μην αγγίξει τα νερά της «κόπηκε» κάθε διάθεση για χιούμορ.
 Η παραγγελία του ζεύγους Βράνη πήρε το δρόμο προς το αστυνομικό τμήμα και την υπόθεση διερευνά το ΣΔΟΕ. Η οικογένεια Βράνη έχει στενές σχέσεις με το ΣΔΟΕ, εφόσον ο αδελφός του διευθυντή της Κόκα Κόλα Γιώργου Βράνη, Ιωάννης Βράνης είναι στέλεχος του ΣΔΟΕ. Το όνομα του τελευταίου είχε εμφανιστεί στα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούσαν διάφορα κυκλώματα στο χώρο του ΣΔΟΕ.
Ο φουκαράς ο οδηγός από το Σχηματάρι, δε φανταζόταν ότι η Τρίτη και 13 του μηνός θα ήταν μια τόσο γκαντέμικη ημέρα. Έφθασε μπροστά στην πηγή Βράνη, αλλά δεν μπόρεσε να πιεί… νερό.
Οι απεργοί οι οποίοι φέρονται να γνωρίζουν τον απεργοσπάστη από παλαιότερες συνεργασίες του με την Κόκα Κόλα τον περιγράφουν ως «καλό παιδί», το οποίο είναι προφανώς εξαναγκασμένο να κάνει εκδουλεύσεις στους διευθυντές της εταιρίας. Ο «εκ-βιασμός» είναι μια λέξη που θα περιέγραφε το συγκεκριμένο τρόπο χρησιμοποίησης των ανθρώπων, αλλά επ΄ αυτού έχουμε να πούμε πολλά στο μέλλον για το «σύστημα Βράνη».
Σημειώνουμε ότι η Κόκα Κόλα παρασκευάζει και διανέμει το νερό ΑΥΡΑ. Όπως λέμε η «Αύρα» της εξουσίας… Δείξτε και εσείς αγαπητοί συμμαχητές και συμμαχήτριες την ανάλογη «αύρα αντίστασης»… για να πάρει η Κόκα Κόλα το κατάλληλο μήνυμα!
Η έρευνα αγοράς συνεχίζεται…
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες που μας στείλατε για το κυλικείο του πανεπιστημίου «Μακεδονία».
Όσον αφορά το ζήτημα των προτάσεων, μια πρόταση παρέμβασης θα ήταν να κηρυχτεί ο πανεπιστημιακός χώρος σε περιοχή ελεύθερη από προϊόντα της Κόκα Κόλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου