Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012


ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΕ Ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ
Σάββατο 9 Μαρτίου 2012
Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα…
ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΕ ΤΣΟΠΑΝΑΚΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ
Ασυνεπάστατος αποδεικνύεσαι αγαπητέ τσοπανάκο της Αράχωβας. Άλλα υποστηρίζεις τη μια μέρα και άλλα την άλλη. Αποφάσισε, λοιπόν, τι θα γραμμή θα ακολουθείς, οι κωλοτούμπες πλήττουν την εγκυρότητα του μπλογκ . Δημιουργείς προβλήματα και σε εμάς τους φανατικούς αναγνώστες σου,````` αλλά και στους πολύ «κοινούς» κοινούς μας φίλους.
Υπενθυμίζουμε τους «κοινούς» κοινούς μας αναγνώστες τι  έγραφες και τι γράφεις σήμερα.
Τα πριν:
«Ανακοίνωση προς τους αναγνώστες του Τσοπάνου
Αγαπητοί αναγνώστες τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει στόχος κάποιων ομάδων και κάποιων blogs που καμία σχέση δεν έχουν με τον τόπο μας. Το  μόνο που κάνουν είναι να βρίσκουν σχόλια και αναρτήσεις, παλιά και νέα για διάφορα άσχετα θέματα, που αφορούν στον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Στάθη Γιαννέλο και να τα παραποιούν ή να τα παρερμηνεύουν όπως τους συμφέρει. Ο σκοπός τους δεν έχει καμία σχέση με τα δημοτικά μας ή τα τοπικά μας συμφέροντα, τις αντιδικίες και προβλήματά μας.
Το θεωρώ απαράδεκτο να γίνεται αυτός εις βάρος του μπλογκ, των αναγνωστών σχολιαστών και του κ. Γιαννέλου.
Σεβόμενος εσάς, τον δήμο και τους εκλεγμένους αντιπροσώπους του αποφάσισα για ένα διάστημα και μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα, να μην αναρτήσω ΚΑΝΕΝΑ σχόλιο που να αφορά τον πρόεδρο του Δ.Σ. είτε παραμείνει είτε αποφασίσει να επιμείνει στην παραίτησή του. [σ.σ. η υπογράμμιση δική μας]
Το τελευταίο που θα ήθελε αυτό το ιστολόγιο είναι να χρησιμοποιηθεί σαν μέσο παραπληροφόρησης και όργανο σπίλωσης ενός καταξιωμένου επαγγελματία και εκπροσώπου του δήμου, και ειδικά για θέματα προσωπικά και εργασιακά του που καθόλου δεν αφορούν ούτε αυτό το μπλογκ ούτε τον δήμο μας.
Τα τωρινά:
«Σήμερα το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο
Φρέσκα έγκυρα και αποκλειστικά
Τελική η απόφαση του προέδρου δεν υπάρχει περίπτωση να τον μεταπείσουν.
Ανυπόστατες φήμες ότι ο πρόεδρος δεν θα είναι παρών στο Δ.Σ. Γύρισε από την βόρεια Ελλάδα ειδικά γι΄ αυτό το λόγο.
Μετά από έντονο παρασκήνιο και άπειρες τηλεφωνικές επαφές. Δύο οι επικρατέστεροι για την  θέση του προέδρου αλλά όχι από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ΑΕΠ».
ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΣΟΠΑΝΑΚΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ
Δε θα ασχολούμασταν με τις ανακολουθίες σου, αλλά ενδιαφερόμαστε για την εγκυρότητα του μπλογκ σου, γιατί εάν δεν το κατάλαβες, είμαστε κατά κάποιο τρόπο «συνιδιοκτήτες», έχουμε «κοινό» κοινό. Γράφεις εσύ, γράφουμε εμείς και αποκτά η πληροφόρησή  προς το κοινό στοιχεία infotainment. Η διαδικτυακή στάνη μετατρέπεται σε εικονικό night club.
Τώρα που σε γνωρίσαμε δεν πρόκειται να σε εγκαταλείψουμε.  Γνωρίζουμε τους λόγους της κωλοτούμπας, καημένε και ευκολόπιστε τσοπανάκο, αλλά δε σου κρατάμε κακία, γνωρίζουμε ότι κατά βάθος είσαι με τη δική μας πλευρά. Σου δίνεται η ευκαιρία για να πραγματοποιήσεις την ανατροπή της ζωής σου.
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΛΗΜΕΡΙ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΟΥΝΕΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου