Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012


Ευστάθιε Γιαννέλο της Κόκα Κόλα 3 Ε
ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΔΩΣΕΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ

Μεγάλη συζήτηση στο blog  O τσοπάνος της Αράχωβας 
http://tsopanos.blogspot.com/2012/03/blog-post_03.html   για την παραίτηση του ακαταμάχητου υπερασπιστή (;) των συμφερόντων των μετόχων της Κόκα Κόλα 3 Ε Στάθη Γιαννέλου.
Σταχυολογούμε μερικά σημεία από τη διαδικτυακή συζήτηση χωρίς να είμαστε σε θέση να ελέγξουμε την ορθότητα των παρατηρήσεων. Δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη τις απόψεις κάποιων συντοπιτών του.
Ο δικτυακός συνομιλητής με τον κωδικό Ανέπαφος έγραψε τα εξής:
«Η παραίτηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου πρόεδρε γίνεται στο δημοτικό συμβούλιο και γίνεται αποδεκτή μόνο με την εκλογή του νέου προέδρου. Η δική σου παραίτηση στα blogs και στο δήμαρχο είναι για να ψωνίσεις αντιδράσεις και κλίμα και για να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε περιμένουμε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να μην κρυφτείς, να τα πεις όλα για να κάνεις πράξη τη διαφάνεια, μόνο έτσι θα παραμείνεις καθαρός και η παραίτησή σου θα έχει αξία, αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί και παραίτηση συγκάλυψης ή μη έχων το ανάστημα να τα βάλεις με το σύστημα της εξουσίας του δήμου…»
Ανέπαφε η παραίτηση έγινε μια ημέρα ακριβώς μετά τη δημόσια παραίνεσή μας να βομβαρδιστεί το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Δήμου Διστόμου με επιστολές διαμαρτυρίες για τα λουκέτα των εργοστασίων της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας και άλλες ηλεκτρονικές διευθύνσεις του δήμου Διστόμου.
Εάν έχεις χρόνο μια ματιά στις αναρτήσεις μας θα σου έλυνε πολλές απορίες για τους λόγους της παραίτησης του στελέχους της Κόκα Κόλα 3 Ε Στάθη Γιαννέλου.
Οι αναφορές του δικτυακού συνομιλητή με τον κωδικό Ανώνυμος προσιδιάζουν στην εικόνα την οποία έχουμε σχηματίσει όλοι οι συνεργάτες της help-campaign για τον Στάθη Γιαννέλο. Γράφει ο Ανώνυμος και αντιγράφουμε εμείς:
«… γιατί έχει βάλει 60 σε δουλειά στην κόκα κόλα και μπράβο του…. Με αυτήν την κυρία και τον υποτακτικό της διοικούσες την ΔΕΠΤΑ Αράχωβας και απολούσες όποιον δεν έσκυβε το κεφάλι. Εκείνο που δεν έχουμε καταλάβει είναι τι ζητάς. Γιατί να στέλνεις Παρασκευή βράδυ την παραίτησή σου στα blogs  κάτι θα ζητάς αλλιώς θα περίμενες να γίνει Δ.Σ. και να τα πεις όλα εκεί».
Αγαπητέ Ανώνυμε ο συντοπίτης σου έχει πολλή δουλειά τους τελευταίους μήνες. Μπορείς να τον ρωτήσεις τι λογαριασμό κάνει στο τηλέφωνό του, όχι το προσωπικό, το άλλο, για τις ειδικές αποστολές που του έχει αναθέσει η Κόκα Κόλα Τρία Έψιλον. Θα χαιρόμασταν πάρα πολύ αν δημοσιοποιούσαν εργαζόμενοι της ΔΕΠΤΑ μερικά πραγματάκια για τις πρακτικές του Στάθη Γιαννέλου, στελέχους της Κόκα Κόλα 3 Ε, ειδικού στις εκκαθαρίσεις θέσεων εργασίας, στην ΔΕΠΤΑ, όπως αναφέρει. Αυτοί που σήκωσαν τότε ανάστημα και απολύθηκαν μπορούν να βοηθήσουν τους απεργούς στην Κόκα Κόλα Τρία Έψιλον, δημοσιοποιώντας τις προσωπικές τους εμπειρίες με τον ασταθή Στάθη Γιαννέλο, ο οποίος επειδή κάθεται στους ώμους ενός πολυεθνικού οικονομικού γίγαντα από την αλαζονεία του κοντεύει ο κακομοίρης να πιστέψει ότι έγινε  ξαφνικά ο ίδιος γίγαντας. Καθρέφτη δεν έχει στο σπίτι του.
Εκτός εάν έχει δίκιο ο άλλος συντοπίτης σου με τον κωδικό Ξάδελφος, -δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι πίσω από αυτό το ψευδώνυμο κρύβεται ο γνωστός ξάδελφος του Δήμου – ότι «ποτέ δεν απέλυσε κανέναν εκτός από έναν τεμπέλη». Πόσα ξέρεις, ρε μεγάλε…
Εμείς γνωρίζουμε ότι με τον Στάθη Γιαννέλο οι εργαζόμενοι εαυτοαπολύονται. Τους βάζει το πιστόλι στον κρόταφο και τους αφήνει να πυροβοληθούν μόνοι τους. Αλλά τώρα τα βρήκε μπαστούνια στην Θεσσαλονίκη και, μάλλον, τελειώνει η σταδιοδρομία του ως κυνηγού κεφαλών εργαζομένων.
Ο Ανώνυμος έχει δίκιο, ο δήμος Διστόμου δεν έχασε κανένα κελεπούρι.
Θα επανέλθουμε συντόμως για το βίο και την πολιτεία του συντοπίτη σας. Όσο θα βομβαρδίζει με τα τηλέφωνα τους εργαζόμενους, για να δεχθούν την κοινωνική τους αυτοκτονία, τόσο θα γινόμαστε ο καθημερινός του εφιάλτης.
 ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΔΩΣΕΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ
  Υ.Γ. Στο Δίστομο και  την Αράχωβα τι κόκα κόλα πίνετε, βουλγάρικη ή ιταλική;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου